Cursussen

Er zijn veel mogelijkheden voor het volgen van een cursus. Hieronder vind je enkele voorbeelden. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact op. We spreken samen af wat je gaat maken en wanneer de workshop plaats vindt.

Basisvaardigheden mozaïek grote spiegel/schaal (minimaal 4 personen)
1 dag van 10.00 – 17.00 uur, inclusief materiaal en lunch
€155 p.p.
Kennismaking mozaïek (2 ½ uur): bijvoorbeeld een fotolijst, plantenpot
of spiegel, exclusief materiaal
€52,50 p.p.
Cursus Bistrotafel: 6 lessen van 2 ½ uur, exclusief bistrotafel en materiaal€285 p.p.
Cursus glasmozaïek: 10 lessen van 2 ½ uur, exclusief materiaal €475 p.p.
Prive les, per uur, exclusief materiaal €22,50 p.p.
Kinderfeestje: 2 uur, 8 kinderen, inclusief limonade, cake en materiaal €125 totaal

De ervaring is dat de workshops erg gezellig zijn, of je nu alleen komt of samen met anderen. Er is volop persoonlijke aandacht voor iedereen. Breng je eigen basis mee om op te mozaïeken of koop er een in het atelier. Na afloop ga je naar huis met je eigen kunstwerk.
Wanneer het om een workshop van een hele dag gaat, lunchen we in onze super sfeervolle Mexicaanse eetkamer. Voor de rest is er tijdens iedere workshop koffie, thee en natuurlijk is daar ook altijd iets lekkers bij.

In het Atelier zijn diverse boeken die over mozaïek gaan en waar je ideeën uit kunt halen. Verder kun je er Sonia's eigen werk zien (en kopen!) en zijn er ook foto’s van werkstukken van eerdere cursisten. Vanzelfsprekend kun je hulp krijgen bij het opzetten van je ontwerp. Door je aan te melden voor een cursus stem je in met de voorwaarden.